ewazet4@gmail.com
Składniki:
2 pomidory
obrany ogórek
żółta papryka
1 czerwona cenula
pęczek pietruszki
oliwa z oliwek
sok z cytryny
sól
imbir
Wykonanie:
1. Składniki pokroić w kostkę łącznie z cebulą.
2. Posiekać natkę pietruszki i dodać do warzyw.
3. W osobnej misce ( nie metalowej) wymieszać oliwę i sok z cytryny, dodać sól, imbir.
4. Połączyć wszystkie składniki z sosem oliwkowym.
Sałatkę jemy po godzinie, kiedy wszystkie składniki połączą się ze sobą.
Sałatkę ze świerzych warzyw nie łaczymy z produkatami gotowanymi.
Nalezy traktować ją jako osobne, lekkie danie witaminowe.
Smacznego :-)
Testy dla pacjenta: ewazet4@gmail.com
1 komentarz:
Jeszcze jeszcze jeszcze
Prześlij komentarz